Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Perhekoti Amicuksen yrittäjät

Matti Martikainen sekä Sarianna Hämäläinen

Matti on työskennellyt puolustusvoimissa, josta jäänyt kapteenina eläkkeelle 2011. Tämän lisäksi Matilla on tietotekniikan insinöörin AMK- tutkinto. Matti on myös opiskellut ammatti-opettajan pätevyyden AMK, kasvatustieteiden approbaturin, opetushallituksen hyväksymän näyttötutkintomestarin asiantuntijakoulutuksen, neuropsykiatrisen valmentajakoulutuksen sekä kehittää itseään jatkuvasti toimiessaan ammatillisen perhekodin vastuuhenkilönä. Sarianna on koulutukseltaan Lähihoitaja ( osaamisalana lapset- ja nuoret ) sekä Sosionomi AMK. Tämän lisäksi Sariannalla on liiketalouden/tietotekniikan koulutustausta ja työkokemus. Kokemusta löytyy urheiluseuran joukkueenjohtamisesta, vanhempainyhdistyksen puheenjohtajuudesta jne.

Henkilöstö

Perhekodissa työskentelee vakituisesti Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja / Yhteisöpedagogi AMK, Sosionomi-opiskelija sekä Lähihoitaja.

Perhekoti haluaa myös tarjota alan opiskelijoille työharjoittelupaikan.

Perhekodin toimintaa ohjaa yllämainittu työyhteisö eli aikuiset jotka suunnittelevat ja arvioivat työtään yhdessä perheen ja yksittäisen lapsen tasolla. Tavoitteena, että lapsilla on tutut ja turvalliset aikuiset luomassa lämmintä kodin ilmapiiriä ympäri vuorokauden. Lisäkoulutusta ostetaan ostopalveluna koko henkilökunnalle vuosittain. Perhekodissa on käytössä Nappula-tietojärjestelmä jonka avulla yhteistyö useiden eri sosiaalitoimien kanssa on sujuvaa.

 

Perhekodilla on säännöllinen työnohjaus, Algu Oy:stä Nenne Amnell


Henkilökunnan valinnassa olemme asettaneet tärkeimmäksi ammatillisen osaamisen, inhimillisyyden sekä soveltuvuuden tehtävään. Tärkeänä pidämme, myös elämänkokemuksen, sitoutumisen, vastuullisuuden sekä suuren sydämen, hyvää huumorintajua unohtamatta!

Pidämme eläimistä ja siitä syystä perhekodissamme asuukin Suomen paimensukuinen lapinkoira Dita sekä kissat Urho ja Riesa.

Dita, Urho ja Riesa toimivat koiran-ja kissanvirkansa lisäksi perhekotimme hiljaisina terapeutteina joita saa halia ja hoitaa ja kertoa salaisuudet. Heitä koskettaa myös vaitiolovelvollisuus :)

 

Kuvatuksia